Street Fighter 2

Votat de 788 persoane

jocuri cu lupte jocuri cu ninja jocuri batai

Despre Street Fighter 2

Jocul Street Fighter 2 este cu: Luptatori puternici, agresivi si inspaimantatori gasesti in acest joc. Nu inteleg de ce s-a imbracat in roz unul din ei.

Instructiuni Street Fighter 2

Tot ecranul

Umbla in meniu cu ajutorul sagetilor si activeaza comanda cu tasta SPACE. Ca sa alegi luptatorul foloseste sagetile sau tastele E, S, D, F(joc la dublu) si apoi activeaza-l cu tasta SPACE sau H(joc la dublu). Player 1 misca-te cu sageti, misca-te rapid cu tasta 7, loveste cu tastele 1, 2, 4, 5(activeaza tasta NUM LOCK). Player 2 misca-te cu tastele E, S, D, F, loveste cu H, J, B, N, misca-te rapid cu tasta K.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Street Fighter 2

Trebuie sa fi membru al site-ului pentru a putea posta comentarii!

CLICK AICI PENTRU LOGIN
de pe care se joaca

Trimite cadou

tare joc

Trimite cadou

nu mere joku:((:@:@:@:

Trimite cadou

balrog e preferatu meu...si nam stiut ca e fata

Trimite cadou

ce muzica faina baga la inceput! e marfa si jocu

Trimite cadou

Eu sunt Dragonsemnal in metin2 .Am un sura cu lv 9 dar p[oate sa bate 3ursi negrii,3 tigrii si 3 ursi bruni singur si pe tooti deodata.e cel mai dur de lv lv 9.da.putetio fii gelosi.numele sura:Surazon(e cel mai dur de la lv 9)nici un razboinic de lv 9 nul poate sal invionga!

Trimite cadou

jaller_2 sa intors!

Trimite cadou

naspa

Trimite cadou

super tare!!!cool!!!e cel mai tare joc!!!merita 100 de stele!!!imi place!!!am fost cu dan iar cand mam luptat impotriva lui dan ma facut knokout!!!super!!!:)!

Trimite cadou

Am facut hit combo de 2000 nu cred ca a mai facut cineva ,cu balrog:))

Trimite cadou

1
2 3 4 5
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK